پرنده سرای میرنیا

فروش تخم نطفه دار و خوراکی، فروش جوجه پرنده در سنین مختلف و مشاوره در پرورش

پرنده سرای میرنیا

فروش تخم نطفه دار و خوراکی، فروش جوجه پرنده در سنین مختلف و مشاوره در پرورش

پرنده سرای میرنیا

پرنده سرای میرنیا
شروع رسمی فعالیت خود را از سال1395 با تکثیر مرغ و خروس امپراتور طلایی آغاز و در اواخر سال1396 با تحقیق و بررسی در خصوص چهارمین غاز سنگین وزن جهان، یعنی غاز آفریقایی دامنه فعالیت خود را گسترش داده تا اینکه در اواخر سال1397 با وارد شدن به پرورش قرقاول آمریکایی، در سال1398 به فروش تخم نطفه دار غاز آفریقایی منقار سیاه(قهوه ای) و غاز آفریقایی دورگ و همچنین فروش جوجه های یک روزه این نوع غازها می پردازد.
در چشم انداز ما، در سال1399 فروش تخم نطفه دار و جوجه یک روزه غاز آفریقایی سفید است.

  • ۰
  • ۰

خواص گوشت و تخم قرقاول

ارزش غذایی تخم قرقاول

در مقایسه با تخم مرغ دارای ۵ برابر فسفر، ۵٫۷ برابر آهن ، ۶ برابر ویتامین B12 و ۱۵ برابر ویتامین B2  ریبوفلاوین(ویتامین ب2) ، به سبب دارا بودن ویتامین‌ های گروه B موجب افزایش شادی، نشاط و انرژی در بدن می ‌شود، سرشار از امگا ۳ برای تقویت هوش و حافظه، افزایش رشد و ضریب هوشی کودکان ، باهوش شدن جنین و بهترین مکمل دوران شیردهی ، غنی از آهن و پروتئین ، بدون کلسترول ، درمان کم خونی ، تنظیم سیکل خواب و کاهش استرس ، افزایش مقاومت کلی بدن ، تنظیم سیستم عصبی ، قلبی و گوارشی، درمان بیماری آسم و تشنج ، استحکام عضلات و استخوان ها ، دفع مواد رادیو اکتیو و فلزات سنگین نظیر سرب و جیوه و مواد سرطان زا از ارگانیسم بدن، تخم و گوشت این پرنده حساسیت ایجاد نمی کند.

 

خواص گوشت قرقاول

دارای گوشتی نرم، لطیف و سریع الهضم دارد.

منبع خوب نیاسین(ویتامین ب3)، فسفر، مس، روی و آهن، سلفیوم و غنی از ویتامین هایB1-B2-B6

تولید کننده خون و مقوی هوش و رفع کننده فراموشی و وسواس

درمان بیماری های آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب، بی خوابی و دافع سنگ کلیه و مثانه

قرقاول آمریکایی
  • ۹۸/۰۲/۱۶
  • سیدالیاس میرنیا

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.